perjantai 4. tammikuuta 2013

Tumps

Ei tullut maailmanloppua - tuli mahtava lomamatka, ensimmäiset potkut ja paluu Suomeen.

Ensimmäisiä liikkeitä tuntui siis menomatkalla lentokoneessa rv17+2, ja eilen n. kaksi viikkoa myöhemmin oli vauvalla kunnon jumppatuokio iltasella ja mieskin pääsi jo tunnustelemaan niitä muksauksia.

Mä odottelin kovasti jotain ilmakuplien tapaista, tai sitten hentoista "kutitusta", kun tällaisia kuvauksia olen ekoista liikkeistä lukenut. Pah. Mitään sellaisia en ole tuntenut missään vaiheessa, vaan ensimmäinen elonmerkki tuntui koputukselta ja nyt nuo potkut ovat jo ihan tönäisyjä.

Tiistaina on vihdoin se kauan odotettu rakenneultra. Toivon kovasti, että lääkäri vilkaisisi pienen pätkän 4D-näkymässäkin ja olisi aika ihanaa saada joku hyvä kasvokuva kotiinkin. Noh, jos ei hienoja kuvia saada, niin täytynee harkita jos sitä raaskisi käydä vielä 4D-ultrassa hieman myöhemmin.


Tällä hetkellä elämä tuntuu niin hattaralta, etten edes löydä sanoja kuvailemaan tätä onnea.

4 kommenttia:

 1. Onnea hattaroista:) Mustakin ekat potkut/tuntemukset joskus viikolla 16 tuntui sellaisilta pieniltä kopautuksilta. Sinullakin on varmaan istukka takana kun potkut tuntuu niin aikaisin. Näin ainakin minulle sanottiin rakenneultrassa. Tsemppiä tulevaan ultraan!

  VastaaPoista
 2. Tömps,tömps! :) Täällä myös ekat liikkeet tuntui rv 17-18 ja istukka takaseinämässä rakenneultran mukaan. Täytyy noista liikkeistä kuitenkin vielä sanoa sen verran, että mulla ne liikkeet ei tuntuneet joka päivä ennen kuin vasta joskus rv 27 alkaen. En kuitenkaan asiasta huolestunut, kun se oli alunperinkin sellaista laiskempaa touhua tai sitten mä en vaan kuunnellut joka päivä käsi vatsalla ja korvat höröllä :) Nythän liikkeitä ei voi enää olla huommamatta joka hetki, kun välillä tulee peppu tai jalka ulos kyljestä, kirjaimellisesti.

  VastaaPoista
 3. Voi ihmettä Jade <3

  Ihana lukea ihanista asiosta.
  Kaikkea hyvää teille.

  VastaaPoista