perjantai 1. marraskuuta 2013

Blogin kohtalo

Edelleen on kovasti mietinnässä, mitä tälle blogille tapahtuu.
Ajattelinkin kysäistä jos jollain teistä lukijoista olisi jotain toiveita sen suhteen, että jatkanko kirjoittelua ja jos jatkan, niin minkätyylistä blogia lukisitte mieluiten?

Omassa mielessä on nyt viime päivinä kytenyt ajatus jonkinlaisesta sormiruokailu-blogista. Kiinteitä aloitetaan luultavasti maistelemaan parin viikon päästä ja voisi olla hauskaa pitää kirjaa edistymisestä ja kuvata tytön syömisen opettelua. Kai sitä siinä ohella tulisi kirjoitettua muustakin :)

7 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kiinnostaisi sormiruokailuasia. :P Minäkin olen harkinnut sitä, mutta mies ei ole vielä suostunut. Tainnutusväsytys siis käynnissä. ;) Joko teillä istutaan, että se onnistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo kovasti tykkäisi istua, mutta syöttötuoliin ei vielä 5kk-neuvolassa saatu lupaa laittaa. Sylissä saa kuulemma kuitenkin jo istuttaa hyvillä mielin ja sylissä istuen me siis aiotaankin syömiset aloitella vähän lähempänä 6kk ikää. Ihmettelyä ja maistelua se varmaan ekat viikot on. Mun luotto ei ainakaan ole kovin suuri, että mahaan asti päätyisi vielä pitkään aikaan mitään muuta kuin maitoa :D

   Poista
 2. Olisin kyllä kiinnostunut seuraamaan blogiasi :)

  VastaaPoista
 3. Täälläkin yksi potentiaalinen seuraaja, ihan tavallisellekin blogille.

  VastaaPoista
 4. Kyllä olisi kiva jos jatkaisit. Mukava olisi lukea myös onnistumisista ja niiden jälkeisestä arjesta :)

  VastaaPoista
 5. Jatka ihmeessä kirjoittamista. Mukavan oloinen blogi ja muutenkin ois kiva seurata,kun itsellä kuukauden päivät nuorempi tyttönen.

  VastaaPoista
 6. Moikka! Joskus kauan aikaa sitten seurasin sun taivalta lapsettomuuden kanssa kamppaillessa ja nyt sitten jostain sattuman oikusta löysin tänne. Ihanaa nähdä että teillä on nyt pieni lapsi ja toive toteutunut <3 Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista