Testikuvat

Tästä se kaikki lähti.
Kuudentena päivänä siirron jälkeen löysin kaapista jämätestin, jossa mielestäni näkyi jotain hyvin haaleaa. Moni nettituttu vakuutteli, että siinä on jo ihan selkeä haamu, mutten itse ollut niin luottavainen.
Seuraavana päivänä mun oli yksinkertaisesti aivan pakko painella kauppaan ostamaan PregCheck-liuskoja, koska en ole saanut niihin ikinä viivanpaikkaa ja ne ovat todistetusti todella herkkiä testejä vaikka ovat tajuttoman halpoja (alle 3€/pkt). Joten seitsemäntenä piinapäivänä hipsin iltapäivällä vessaan ja annoin tikun miehelle ihmeteltäväksi. Kerroin, että kolmen minuutin päästä siinä pitäisi näkyä jotain, jos on näkyäkseen. Hetken päästä miehen suusta kuuluikin "Kyllä tässä joku viiva näkyy". Ja se oli jo selvästi vaaleanpunainen.Vasta seuraavien päivien huomattava viivojen vahvistuminen sai kunnolla innostumaan. Jotain todella tapahtuu!12. päivänä siirrosta (rv4+3) viivat olivat jo lähestulkoon tasavahvat :)
14. päivänä siirrosta (rv4+5) tein kaapista Clearbluen digitaalisen ja viimeisen liuskan. Tähän lopetan, lupaan!

4 kommenttia:

 1. Aah! Raskaustestikuvat on ihan parhaita :D ITsekin niitä taisin useamman kymmenen tehdä piinapäivillä :D
  Sinulla viivat vahvistuivat tosi nopeasti! Tsemppiä ja vielä kerran onnea!

  VastaaPoista
 2. Mahtava jatkumo! Arvaa, onko mulla Urpon testitikut vieläkin kirjoituspöydän laatikossa? Mies vähän kummastelee, miksi olen säästänyt ne, mutta mä en vain voi luopua niistä, kun ne oli jokainen niin suuri ja odotettu ihme.

  VastaaPoista
 3. Mullakin on testitikut tallessa, molemmat plussat :D

  VastaaPoista
 4. En pysty minäkään niistä luopumaan ja esikoisella ikää jo 6,5v :) Nyt piinaillaan kolmosta pp5..

  VastaaPoista