perjantai 3. tammikuuta 2014

kuinka oudosta voi tulla vieläkin oudompaa?

Meillä olikin astetta jännittävämpi loppuvuosi. Tapaninpäivänä ilmoitin aamulla miehelle, että menkat on neljättä päivää myöhässä ja kysyin, että mitäs tehdään. Ostettaisiko testi ennen risteilylle lähtöä, vai vasta kun palataan takaisin kotiin? Päädyttiin nauttimaan risteilystä ja hakemaan testi sitten kotimatkalla, jos tarvetta vielä on. Ja kun ei sitä vuotoa kuulunut laivallakaan, kipaisin nopeasti apteekissa 28.12. ja heti kotona oli tottakai sydän pamppaillen mentävä se tekemään.

Tulos oli hyvin hämmentävä.


Oikeasti? Luomuplussa? Meillekö? Näin pian?
Fiilikset on seilanneet jossain onnen ja kauhun välimaastossa. Onneksi tässä on aikaa sulatella.


Alkuraskauden ultra on varattu parin viikon päähän. Sille tutulle lääkärille, jonka ansiosta meillä on tuo ihanaakin ihanampi tytär.

Jännittää ja pelottaa. Mitä mahtaakaan olla arki kahden vaippaikäisen kanssa? Ikäeroa tulisi näillä näkymin n. 1v 3kk, joten melkoista hulinaa taitaa olla seuraavat vuodet, jos tämä minityyppi saadaan syliin asti.

21 kommenttia:

 1. Paljon onnea oudosta outoudesta :)

  VastaaPoista
 2. En tajua miksi juuri tänään tulin pitkästä aikaa katsomaan mitä teille kuuluu :-)

  Onnea superpaljon!

  Kyllä te jaksatte ja pystytte kahden vaippaikäisen arkeen sopeutumaan. Ja kaikkia maailman pienten lasten vanhempia väsyttää joka tapauksessa lähes aina :)

  Voikaa hyvin.

  VastaaPoista
 3. no hui! Superkiva outous! Onnea! Meidän lapsilla on ikäeroa 2,5v mutta näin jälkeenpäin ajateltuna ihan mikä tahansa ikäero on yhtä hyvä tai huono.

  VastaaPoista
 4. Mahtavuutta <3

  Ilkikurimus

  VastaaPoista
 5. Ihana uutinen :-)) Et ole ensimmäinen, joka tulee luomusti raskaaksi onnistuneen hoidon ja pitkän lapsettomuushistorian jälkeen. Olisi kiva tietää, miten yleistä tuo oikeasti on ja mistä kummasta mahtanee johtua (ehkä lääkärillä on siitä jonkilainen käsitys!). Paljon onnea matkaan!!

  VastaaPoista
 6. Her-ra-nen ai-ka!! Mä tulin tänne jonkin oudon intuition johdattelemana piiiitkästä aikaa kurkkaamaan ja huh, miten mahtavia uutisia! Mahottoman vahvalta tuo plussa näyttää, vau! Ja onnea!

  VastaaPoista
 7. Onnea hirmuisesti. Näin se elämä voi yllättää. Itselläkin hirmuinen vauvakuume. Täällä ei vaan ole synnytyksen jälkeen näkynyt menkkoja vielä laisinkaan,ja tyttö lähenee jo 6kk.

  VastaaPoista
 8. ^ lapsettomat sitten pahoja?

  Onnea hirmuisesti sinulle, niin outoa!

  VastaaPoista
 9. OO-ÄM-GEE :) Toivottavasti joululahja pysyy matkassa mukana!

  VastaaPoista
 10. Ihan huikeeta! Isosti onnea! Lupaan pitää peukut pystyssä, että kaikki sujuu loppuun asti kuten pitääkin :) Vauhdikasta ja ajoittain varmaan rankkaakin on kahden pienen kanssa, mutta eiköhän se aika myös anna jotain!

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 11. Onnea raskauteen! Peukkuja pidellen ja kaikkea hyvää toivoen :) Onneksi elämä osaa yllättää joskus myös positiivisesti!

  VastaaPoista
 12. Onnea! Hyvin se arki kahden vaippaikäisen kanssa sujuu, meilläkin ikäeroa näillä luomuihmeillä vain 1v4kk. Onhan se omanlaistansa sähläystä ja säätöä, mutta aivan varmasti kaiken vaivan ja väsymyksen arvoista <3

  VastaaPoista
 13. Hei, yritän lisätä sinua lukijaksi omaan blogiini (jossa ei juuri mitään nykyään tapahdu), mutta tarviisin sun sähköpostiosoitteen, enkä onnistu löytämään sitä mistään. Enkä oikein enää edes muista, miten niitä lukijoita lisättiin/kutsuja lähetettiin, mutta yritän opetella uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut tavoittaa osoitteesta jadekivi@gmail.com
   Itseasiassa joskus yritin itsekin kaivella sun tietoja, mutten löytänyt mistään ja lopulta luovutin :P

   Poista
  2. Kutsu pitäis olla postilaatikossa :) Eipä siellä blogissa ole kyllä ihmeitä tapahtunut pitkään aikaan.. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä?!

   Poista
 14. Voi mitä silmäni näkevätkään!! <3
  Lämpimät onnittelut! Ihana yllätys !

  Silmu (ainatoivottu.blogspot.fi)

  VastaaPoista