perjantai 17. tammikuuta 2014

Pieni taivas

Siellä se Mini köllötteli, kun käytiin eilen ultrassa kurkkimassa (uudella klinikalla, vanhalla lääkärillä *vinkvink*). Näkyi pienet kädet ja aivan uudenkarheilla huippulaitteilla jopa ehyt selkäydinkanavakin. Uskomatonta, mihin tekniikka on jo kehittynyt!


Ei tämä olekaan unta.
Meille tulee toinen vauva <3

10 kommenttia:

 1. Voi ihanuutta! Paljon onnea!

  VastaaPoista
 2. Mieletöntä! Ihanaa! Voi elämä, miten voi lämmittää mieltä! :)

  Asiasta asian viereen: oletteko Simbergin asiakkaita? Ehkä ihanin lääkäri ikinä.

  VastaaPoista
 3. Onnea aivan valtavasti! Teilläkin piti paikkansa että toinen tulee helpommin ja vielä noinkin helposti. Meillä molemmat neidit on saaneet alkunsa luomuna, mutta ekaa yritettiin neljä vuotta ja tokaa vain 9kk. Niin se elämä yllättää :)

  VastaaPoista
 4. Tulin pitkästä aikaa kurkkimaan olisko täällä uusia kuulumisia. En osannut ihan näin mahtavia uutisia odottaa täältä löytäväni!!! Aivan huikean hienoa! Onnea tuhannesti.
  Hassua miten näitä tarinoita on niin paljon. Itsekin lukeudun niihin, joilla esikoinen sai alkunsa hoidoilla ja toinen tulikin sitten luomuna ihan yllättäen. (ja tänään muuten ihan sattumalta lueskelin netistä tuosta uudesta klinikasta ja mietin, että olisi kiva käydä moikkaamassa tuttuja, vaikka -onneksi- asiakkaaksi ei enää tarvitse mennä). Onnellista odotusta toivon teille <3

  -sadetakki

  VastaaPoista
 5. Iloa ja onnea odotukseenne :)
  Mahtavia uutisia!

  VastaaPoista
 6. Onnea! Olen viettänyt monia samaistumishetkiä edellisen blogisi äärellä ja seuraillut myös tätä uutta. Ilontäyteinen uutinen tämä! Kaikkea hyvää teille talveen, kevääseen ja odotukseen. :)

  VastaaPoista
 7. Voi sentään :D Tähän täytyy vielä ihmetellä tätä asiaa lisää!
  Minulla hirmuinen vauvakuume vaivaa, mutta menkat ei ole vielä synnytyksen jälkeen alkaneet (ja siitähän on nyt paria viikkoa vaille vuosi).

  Ihanaa odotusaikaa! Voi kuinka jännittävää :D

  Silmu - More than Welcome

  VastaaPoista
 8. Voi että, hirmuisesti onnea! Ihanaa että saat jälleen tuntea pienen sisälläsi <3

  VastaaPoista